Wie zijn we?

Over ons

DD STONE is een bedrijf uit Lede dat is opgericht als eenmanszaak door Dimitri D’Haese, gespecialiseerd in vloerwerken en tegelwerken. Ondertussen zijn we gegroeid tot een klein team dat zich elke dag met hart en zien inzet om kwaliteit af te leveren voor al onze klanten.

Wij beschikken over uitgebreid materiaal wat ervoor zorgt dat wij zelf kunnen instaan voor het uitkofferen en wegvoeren van de bestaande verharding. Ook voor uw grondwerken, aanvoer van de te leggen materialen en de stabilsé kunnen we zelf instaan. Bij totaalprojecten kan u ook op ons rekenen voor het plaatsen van keerwanden en betonafsluitingen. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij het nodige advies aan de klanten geven bij het bepalen van hun keuze inzake materialen of mogelijkheden van verharding en aanleg.

Heeft u een idee maar bent u niet zeker over de haalbaarheid ervan? Dan kan u ons altijd contacteren voor advies. We proberen in overleg steeds tot een mooi afgewerkt resultaat te komen waar beide partijen tevreden zijn. Voorbeelden van uitgevoerde werken kan je op onze realisaties pagina terugvinden.

DD STONE, Dimitri D'Haese