Wie zijn we?

Over ons

DD STONE is opgericht als eenmanszaak gespecialiseerd in vloerwerken en tegelwerken. Ondertussen zijn we gegroeid van een klein team tot een netwerk van vloerders dat zich elke dag met hart en zien inzet om kwaliteit af te leveren voor al onze klanten. Hierdoor kunnen we klanten bedienen in heel Vlaanderen.

Hoe het werkt?

U kan een aanvraag plaatsen op onze website en een tot 3 van onze vloerders zullen contact opnemen met u. U kiest vervolgens zelf met wie u wilt samenwerken. Deze service is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onze vakmensen beschikken over uitgebreid materiaal wat ervoor zorgt dat zij zelf kunnen instaan voor het uitkofferen en wegvoeren van de bestaande verharding. Ook voor grondwerken, aanvoer van de te leggen materialen en de stabilsé kunnen ze zelf instaan. Bij totaalprojecten kan u ook op ons rekenen voor het plaatsen van keerwanden en betonafsluitingen. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij het nodige advies aan de klanten geven bij het bepalen van hun keuze inzake materialen of mogelijkheden van verharding en aanleg.

Heeft u een idee maar bent u niet zeker over de haalbaarheid ervan? Dan kan u ons altijd contacteren voor advies. We proberen in overleg steeds tot een mooi afgewerkt resultaat te komen waar beide partijen tevreden zijn. Voorbeelden van uitgevoerde werken kan je op onze realisaties pagina terugvinden.

oprit aanleggen, tuinpad aanleggen, verhardingen
terras aanleggen