Vloer- en tegelwerken

Specialist in vloerwerken & tegelwerken

Voor vloerwerken & tegelwerken in regio & omgeving Lede, Aalst enĀ Gent moet u bij DD STONE zijn. Wij plaatsen uw vloer en tegels loodrecht en egaal. We doen plaatsingen zowel binnen als buiten: terras, oprit, tuinpad, parking, living, garage, keuken, badkamer, slaapkamer, zolder, …

oprit aanleggen

Oprit aanleggen

terras aanleggen

Terras aanleggen

kasseiwerken, kasseien leggen

Kasseiwerken

terras aanleggen, tegelwerken, kinkerwerken

Sierbestrating

vloer leggen, vloerwerken

Vloer leggen

wandbekleding, tegel plaatsen

Tegels plaatsen

Onze werkwijze

Als u ons toevertrouwd met de plaatsing van uw vloer, oprit of terras gaan we eest controleren of de chape in orde is. Als de bezetting niet goed is, dan gaan we die eerst verwijderen. Is de chape in orde? Dan starten we meteen met het vloeren of betegelen.

Betaalbare vloerder met jaren ervaring

Vloerder Dimitri D’Haese is een zelfwerkend patron, dat wil zeggen dat hij zelf ter plaatse komt om een offerte te maken en zelf de werken uitvoert. Op die manier weten klanten meteen waar ze aan toe zijn en dit is ook de reden waarom DD STONE zoveel tevreden klanten heeft.

Oprit & terras aanleggen

Alle soorten materialen zijn mogelijk voor de aanleg van uw oprit of terras: klinkers, tegels, kasseien, steentjes, asvalt, keramische tegels, blauwe hardsteen, graniet, carrara, marmer, … Een combinatie van verschillende materialen is uiteraard ook mogelijk.

Vloer en tegels leggen

Vloeren komt men de dag van vandaag tegen in allerlei verschillende formaten, bewerkingen en kleuren. Daarom is het van essentieel belang om juist die tegel te kiezen die bij jullie woning past. Wij begeleiden jullie in uw keuze en geven professioneel advies waar nodig. Tevens wordt alles nauwkeurig opgevolgd van begin tot eind.

U krijgt een gedetailleerde offerte op maat. Bij akkoord spreken we een startdatum van de werken af en verzorgen we uw project van A tot Z.

Vragen? Afspraak maken?