Terras aanleggen Gavere & Oprit aanleggen Gavere

Terras aanleggen Gavere | Oprit aanleggen Gavere

Voor de aanleg van uw terras of oprit in regio Gavere moet u bij de firma DD STONE zijn van, zaakvoerder & zelfwerkend patron Dimitri D’Haese. We zijn gespecialiseerd in klinkerwerken, tegelwerken & kasseiwerken. Wij plaatsen uw terras, oprit, vloer en tegels loodrecht en egaal. We doen alle soorten plaatsingen en gebruiken alle soorten materialen: terras, oprit, tuinpad, parking, natuursteen, klinkers, tegels, kasseien, …

oprit aanleggen

Oprit aanleggen

terras aanleggen

Terras aanleggen

kasseiwerken, kasseien leggen

Kasseiwerken

terras aanleggen, tegelwerken, kinkerwerken

Sierbestrating

Oprit & terras aanleggen regio Gavere

Als u ons toevertrouwd met het aanleggen van uw oprit of terras in regio Gavere gaan we eest controleren of de chape in orde is. Als de bezetting niet goed is, dan gaan we die eerst verwijderen. Is de chape in orde? Dan starten we meteen met het vloeren of betegelen.

Terras aanleggen Gavere

Een mooi terras aanleggen voor uw woning of zaak in regio Gavere? U kiest de materialen en wij zorgen voor de rest. Een terras aanleggen aan de beste prijs-kwaliteit in Gavere? Dan moet u bij DD STONE zijn.

Oprit aanleggen Gavere

Naast de aanleg van uw terras, kan u op ons uiteraard ook rekenen voor het aanleggen van uw oprit. Bij sommige nieuwbouw woningen ligt er een regenpunt onder de oprit. Als u daar dan uw auto wilt parkeren, moeten we best ook eerst een verharding leggen en daarop uw oprit aanleggen.

Zelf doen of laten aanleggen?

Een terras of oprit aanleggen is geen simpele opdracht. De aanleg van uw oprit of terras vereist de nodige kennis en precisiewerk. Het is vanzelfsprekend belangrijk om verzakkingen te voorkomen.

Op Youtube kan u o.a. nuttige video’s terugvinden i.v.m. het aanleggen van een oprit of terras, maar als u op beide oren wilt slapen, dan kan u best een scherpe prijsofferte opvragen bij ons. Bent u echt een handige harry? Dan kan u eventueel een deel zelf doen.

Vragen? Afspraak maken?