Terras aanleggen Melle & Oprit aanleggen Melle

Terras aanleggen Melle | Oprit aanleggen Melle

Voor de aanleg van uw terras of oprit in regio Melle moet u bij vloerdersbedrijf DD STONE. We zijn gespecialiseerd in klinkerwerken, tegelwerken & kasseiwerken. Wij plaatsen uw terras, oprit, vloer en tegels loodrecht en egaal. We doen alle soorten plaatsingen en gebruiken alle soorten materialen: terras, oprit, tuinpad, parking, natuursteen, klinkers, tegels, kasseien, ..

DD STONE heeft een ervaren team bestraters, de projectbegeleider komt ter plaatse om een offerte te maken en om alle wensen en vragen van klanten te bespreken. Op die manier weten klanten meteen waar ze aan toe zijn en dit is ook de reden waarom DD STONE zoveel tevreden klanten heeft.

oprit aanleggen

Oprit aanleggen

terras aanleggen

Terras aanleggen

kasseiwerken, kasseien leggen

Kasseiwerken

terras aanleggen, tegelwerken, kinkerwerken

Sierbestrating

Oprit & terras aanleggen regio Melle

Als u ons toevertrouwd met het aanleggen van uw oprit of terras in regio Melle gaan we eest controleren of de chape in orde is. Als de bezetting niet goed is, dan gaan we die eerst verwijderen. Is de chape in orde? Dan starten we meteen met het vloeren of betegelen.

Terras aanleggen Melle

Een mooi terras aanleggen voor uw woning of zaak in regio Melle? U kiest de materialen en wij zorgen voor de rest. Een terras aanleggen aan de beste prijs-kwaliteit in Melle? Dan moet u bij DD STONE zijn.

Oprit aanleggen Melle

Naast de aanleg van uw terras, kan u op ons uiteraard ook rekenen voor het aanleggen van uw oprit. Bij sommige nieuwbouw woningen ligt er een regenpunt onder de oprit. Als u daar dan uw auto wilt parkeren, moeten we best ook eerst een verharding leggen en daarop uw oprit aanleggen.

Zelf doen of laten aanleggen?

Een terras of oprit aanleggen is geen simpele opdracht. De aanleg van uw oprit of terras vereist de nodige kennis en precisiewerk. Het is vanzelfsprekend belangrijk om verzakkingen te voorkomen.

Op Youtube kan u o.a. nuttige video’s terugvinden i.v.m. het aanleggen van een oprit of terras, maar als u op beide oren wilt slapen, dan kan u best een scherpe prijsofferte opvragen bij ons. Bent u echt een handige harry? Dan kan u eventueel een deel zelf doen.