Vloerwerken Denderleeuw | Tegelwerken Denderleeuw

Vloerwerken Denderleeuw | Tegelwerken Denderleeuw

Wij doen vloerwerken en tegelwerken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten regio Denderleeuw. Wij plaatsen enkel vloeren van tegels & steen (natuursteen, blauwe hardsteen, marmer, enzoverder…). Contacteer ons vrijblijvend voor uw vloerwerken en/of tegelwerken in regio Denderleeuw: terras, oprit, tuinpad, parking, living, garage, keuken, badkamer, slaapkamer, zolder, …

Vloerwerken Denderleeuw & tegelwerken Denderleeuw

Vloerwerken of tegelwerken regio Denderleeuw? Als u ons toevertrouwd met het aanleggen van tegels, vloer, oprit of terras in regio Denderleeuw, gaan we eest controleren of de chape in orde is. Als de bezetting niet goed is, dan gaan we die eerst verwijderen. Is de chape in orde? Dan starten we meteen met het vloeren of betegelen.

Vloerwerken Denderleeuw

Vloerwerken Denderleeuw: vloer laten leggen? Als u uw vloer door ons laat leggen, dan kiest u voor een vakman met jaren ervaring die werkt aan eerlijke prijzen. We hebben ervaring met het leggen van alle soorten vloeren. U krijgt een gedetailleerde offerte op maat. Bij akkoord spreken we een startdatum van de werken af en verzorgen we uw project van A tot Z./span>

Tegelwerken Denderleeuw

Tegelwerken Denderleeuw: tegels laten leggen of tegels laten plaatsen? We zorgen voor een perfecte plaatsing volgens de regels van de kunst. Of het nu gaat om een vloer of een muur die betegelt moet worden, wij weten overal raad mee!

Zelf doen of laten aanleggen?

Op Youtube kan u o.a. nuttige video’s terugvinden i.v.m. het vloerwerken & tegelwerken, maar als u op beide oren wilt slapen, dan kan u best een scherpe prijsofferte opvragen bij DD STONE. Bent u echt een handige harry? Dan kan u eventueel een deel zelf doen.